Notícies

L’EDAR Montornès del Vallès obrirà les seves portes diumenge 19 de maig amb motiu de l’ItineraRius Let’s Clean Up

Dimecres, 8 maig 2024

Totes les persones que participin en aquesta matinal de neteja i natura, podran visitar la depuradora i conèixer com es duu a terme el sanejament de les aigües residuals

La Fundació RIVUS, juntament amb el Consorci Besòs Tordera, i els ajuntaments de Martorelles, Montmeló i Montornès del Vallès, han organitzat per al diumenge 19 de maig, entre les 9:30 i les 13 hores, l’ItineraRius Let’s Clean Up, una jornada de neteja de l’entorn fluvial emmarcada dins la campanya europea Let’s Clean Up Europe. La matinal consistirà en la recollida, per part de la ciutadania, de petites deixalles (brics, plàstics, bosses, papers, etc.) en un tram del riu Besòs comprès entre aquests municipis i a tocar l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Montornès del Vallès. També s’instal·larà un Espai RIVUS, amb un taller de dibuix per a la mainada, materials divulgatius per a tots els assistents i avituallament.

Un cop finalitzades les tasques de recollida, cap a les 13 hores, el Consorci, dins el seu cicle “Vols conèixer el viatge de les aigües invisibles?”, oferirà l’oportunitat a tots els participants que així ho desitgin de prendre part d’una visita guiada a l’EDAR Montornès del Vallès i conèixer què passa amb tota l’aigua que llars i indústries fan servir diàriament.

Per prendre part de l’ItineraRius Let’s Clean Up cal formalitzar la inscripció prèvia, fins al 16 de maig, a la pàgina web de la Fundació RIVUS.

Podeu consultar AQUÍ el cartell de l’activitat!

Comparteix: