Benvinguda

Joan Vila benvinguda web

Us dono la benvinguda a la pàgina web del Consorci Besòs Tordera. Després d’11 anys com a vicepresident dins aquest ens, des del juny de 2018 en soc el seu president.

Arribo a la presidència en un moment especial doncs el Consorci, que ja ha celebrat el seu trentè aniversari, és ara més gran que mai, ja que  s’ha fet realitat la seva ampliació a la conca de la Tordera. Tenim 64 municipis consorciats.

A més, encetem una nova etapa plena de nous i importants reptes, destinats a servir millor a les persones i al medi natural, a optimitzar recursos i potenciar activitats per aconseguir més suport de la ciutadania i millors resultats en la recuperació i preservació del nostre entorn.

És cert que els nostres rius ja gaudeixen de bona salut, però també ho és que ens queda a tots encara molta feina a fer. Estic segur que, amb la complicitat dels municipis i organismes consorciats, amb la col·laboració dels companys i companyes del govern del Consorci i amb la tenacitat i bon fer de totes les persones que hi treballen, ho aconseguirem.

Per seguir millorant també necessitem la implicació de la ciutadania en el seu conjunt. Per aquest motiu, el Consorci ja fa uns anys que està apostant fermament per les noves tecnologies, que esdevenen un canal directe i útil per connectar amb tothom. A més d’aquesta pàgina web, on disposeu de tota la informació sobre què és i què fa el Consorci, també disposem del nostre espai blog (blog.besos-tordera.cat) i dels nostres comptes a Twitter (@consorcibesos) i Instagram (consorcibesostordera).

A través de tots aquests espais virtuals, volem apropar-vos a la nostra tasca i mantenir-vos informats de totes aquelles actuacions i activitats destacades que duem a terme des del Consorci.

També volem promocionar els nostres rius, plens d’indrets meravellosos i de vida. Des d’aquí podeu consultar les nostres publicacions i conèixer la gran quantitat de peixos, aus, amfibis, rèptils i mamífers que, avui, hi viuen.

Els rius no tenen color polític i, entre totes i tots, tenim l’obligació de fer un món una mica millor. El Consorci Besòs Tordera, que tinc l’honor de presidir, continuarà treballant en aquesta direcció.

Joan Vila
President del Consorci Besòs Tordera

 

Imprimeix aquesta pàgina Imprimeix aquesta pàgina