Notícies

El Consorci participarà en la 36a edició del Congreso AEAS que tindrà lloc del 28 al 30 de setembre a Còrdova

Dijous, 22 setembre 2022

Del 28 al 30 de setembre, se celebrarà al Palacio de Congresos de Còrdova la 36a edició del Congreso AEAS (Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento) que té previst aplegar uns 600 congressistes i als principals experts del sector.

En aquesta edició, el Congrés s’estructura en tres àrees temàtiques: sanejament, abastiment i qualitat, i socioeconomia i tecnologia. Dins del primer bloc temàtic, el Consorci hi serà present amb diferents casos pràctics.

Divendres 28, Cadagua explicarà el projecte que està duent a terme en una de les EDAR que gestiona el Consorci en la seva ponència “Ensayos de codigestión en planta piloto de EDAR Montornès”.

Pere Aguiló, director d’Operacions del Consorci, participarà dijous, 29 de setembre, a les 16:45 hores, amb una ponència sobre “Upgrading de biogàs e inyección de biometano a la red de distribución de gas en la EDAR de Granollers”, que servirà per donar a conèixer el projecte que s’està desenvolupant de manera conjunta amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental (CGRVO).

També dijous tindrà lloc la ponència a càrrec de GS Inima que tractarà sobre “Derivación de materia orgànica y nitrogeno mediante el proceso PRONOX”, projecte que es va realitzar amb la col·laboració de Consorci mitjançant la instal·lació d’una planta pilot a l’EDAR Montornès del Vallès.

D’altra banda i d’entre la documentació tècnica del congrés, hi figuren també diferents ponències escrites basades en treballs realitzats per professionals del Consorci, com “La gestión de activos en saneamiento mediante metodologia BIM”, de Simon Riera, cap d’enginyeria; “Los sistemas de información geográfica como herramienta de gestión holística en el saneamiento de aguas”, de Francesc Tàsies, responsable dels Sistemes d’Informació Geogràfica, i “Monitoreo de desbordamientos en los sistemes de saneamiento en el ámbito del CBT”, de Jackson Téllez, enginyer de l’àrea d’Enginyeria i Territori.

A més, diferents professionals i tècnics del Consorci es desplaçaran fins a Còrdova per copsar, compartir i conèixer in situ les problemàtiques, solucions i tendències del sector en sanejament, tecnologia i transformació digital, i drenatge urbà, entre altres aspectes.

Comparteix: