Notícies

Convocat el III Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera

Dimarts, 16 gener 2018
Enric Ballesteros, guanyador del II Premi de Treballs de Recerca, acompanyat per la vicepresidenta del Consorci, Neus Garcia.

Enric Ballesteros, guanyador del II Premi de Treballs de Recerca, acompanyat per la vicepresidenta del Consorci, Neus Garcia.

El Consorci posa en marxa, per tercer any consecutiu, el seu Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera, que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca o de curs a l’aigua o als entorns fluvials.

Entre els requisits que han de reunir els treballs és que siguin inèdits i que hagin estat presentats durant el curs 2017-2018, que tractin sobre l’aigua, com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana i cabdal per al desenvolupament humà i industrial, o sobre les conques del Besòs i/o la Tordera, ja sigui centrant-se en les seves aigües o en qualsevol aspecte relacionat amb els seus entorns fluvials (fauna, flora, usos socials, història, patrimoni, evolució, etc.).

La conca del Besòs inclou, a més del riu Besòs, els entorns fluvials dels rius Mogent, Congost, Tenes, Riera de Caldes i Ripoll, amb totes les seves rieres. Quan parlem de la conca de la Tordera, a més del riu Tordera, es fa extensiva a la riera d’Arbúcies, el riu de Cós i les rieres de Santa Coloma, Vilalba, Vallors, Pertegàs, Repiaix i Vallmanya, entre altres.

El jurat encarregat de valorar aquests treballs estarà format per representants del Consorci, del món de l’aigua i de la comunitat educativa i atorgarà, dins de cada categoria (Treball de Recerca i Treball de Curs), un primer premi i dos accèssits.

Els primers premis rebran una targeta regal per import de 250 euros per a la compra de complements tecnològics, llibres, música i material educatiu. En el cas dels accèssits, la quantitat serà de 150 euros. Es manté el premi per als centres educatius d’on procedeixin els estudiants guardonats amb el mateix import.

Ja es poden consultar les bases aquí.

El termini per presentar els treballs finalitzarà el 25 de maig de 2018.

IMATGE DEFINITIVA III TREBALL RECERCA

Comparteix: