Notícies

Aquest diumenge, 21 de febrer, tindrà lloc la segona remuntada del Tenes

Dimarts, 16 febrer 2016

REMUNTADA 3Els participants recorreran 14,54 km entre Lliçà d’Amunt i Riells del Fai.

El pròxim diumenge, 21 de febrer, tindrà lloc la segona etapa de la Remuntada a peu del riu Tenes 2016, que organitza la Unió Excursionista de Catalunya de la Vall del Tenes, amb altres entitats excursionistes, i amb la col·laboració d’ajuntaments, del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i d’entitats privades.

Durant aquesta segona jornada, es recorreran un total de 14,54 km amb un desnivell de pujada de 436 metres. El punt de trobada serà el Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt a les 7.45 hores del matí.

Durant el recorregut, es faran diverses parades per conèixer punts d’interès que ofereix el camí. Una d’elles, tindrà lloc a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Santa Eulàlia de Ronçana, on tècnics del Consorci explicaran breument els processos de sanejament d’aquestes aigües.

Els preus de la inscripció oscil•len entre 5 i 1 euro, depenent de l’edat, de si s’està federat al FEEC i si es contracta el servei de bus. Per participar, cal fer inscripció prèvia enviant el full d’ingrés, nom, cognom i DNI a l’adreça electrònica uecvalltenes@gmail.com. Els participants han de dur calçat i roba adequada per caminar unes 4 hores, esmorzar i beguda per hidratar-se.

La primera etapa, que va tenir lloc el passat 17 de gener, va aplegar més de 170 caminants que van recórrer prop de 10 km.

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 està formada per un total de cinc caminades matinals, tipus travessa, aigües amunt, que alternaran parts del camí fluvial del Tenes i, quan no sigui possible, corriols i camins ramaders propers.

Podeu consultar el díptic informatiu aquí.

Comparteix: