Óscar Sierra
President del Consorci

Benvinguda

Benvolguts i benvolgudes,

Com a president d’aquest Consorci, us vull donar la benvinguda a aquest espai web on podreu conèixer qui som, què fem i consultar tota l’actualitat vinculada a la nostra gestió diària, amb informació sobre les nostres instal·lacions i el nostre àmbit territorial, els nostres projectes i objectius. Un espai web renovat, modernitzat i millorat; més accessible, més visual i intuïtiu, que esperem que sigui del vostre interès.

Des de setembre de 2023 soc president d’aquest ens, un càrrec que assumeixo amb moltes ganes i il·lusió, i amb el convenciment que, amb el treball conjunt de l’equip tècnic i professional que en forma part, així com dels seus diferents òrgans de govern, continuarem tirant endavant els projectes en marxa i desenvolupant de nous per continuar millorant i optimitzant la seva tasca diària i el servei que ofereix a tots els seus municipis.

L’horitzó que s’albira és complex, d’una elevada exigència i amb reptes importants, que necessitarà el suport de tothom… professionals, administracions, representats polítics i de la societat en conjunt.

Hem de continuar treballant incansablement per avançar encara més en conceptes claus com la neutralitat energètica, amb l’aposta per energies verdes, sostenibles i de proximitat, fins a assolir la neutralitat energètica de les nostres instal·lacions l’any 2027; el desplegament de l’ús de l’aigua regenerada per a usos industrials i ambientals, de neteja urbana, reg agrícola, etc.; i l’òptima gestió dels residus a totes les nostres EDAR, que ens permeti convertir els residus en recursos, ja sigui obtenint energia (biogàs, biometà) o elements valoritzables (compostatge). I tot això, apostant fermament per la digitalització dels nostres processos de depuració amb el desenvolupament integral del nostre projecte PAITIDA.

Per últim, donarem tot el suport necessari a la nostra Fundació RIVUS perquè continuï impulsant altres conceptes clau com són l’educació i divulgació ambientals a totes les esferes de la societat.

Només em resta convidar-vos a seguir l’activitat del nostre Consorci als nostres canals X (@consorcibesos), Instagram (consorcibesostordera), YouTube (Consorci Besòs Tordera) i Linkedin (Consorci Besòs Tordera).

 

Salutacions cordials,

Óscar Sierra