Benvinguda

Francesc Colomé - Benvinguda web

Des del passat 22 de juny, soc president del Consorci Besòs Tordera, del qual he estat vicepresident des de l’octubre de 2019, i també ho vaig ser durant el mandat 2011-2015.

Posar-me al capdavant d’aquest ens supramunicipal, del qual en formen part 64 ajuntaments i quatre organismes supramunicipals, és una responsabilitat que assumeixo amb la tranquil·litat i el convenciment de la bona feina que s’està fent i que s’ha fet.

Darrere d’aquest organisme, fundat el 29 de febrer de 1988, amb l’objectiu de recuperar uns més que malmesos entorns fluvials, hi ha un gran equip tècnic i professional, i uns òrgans de govern plurals, compromesos i units per un bé comú, com ho és el bon estat dels nostres entorns fluvials.

Em poso a disposició d’aquest ens per continuar assegurant l’òptim funcionament de les 27 EDAR que gestionem a les conques del Besòs i de la Tordera i per refermar l’aposta per la recerca i la innovació en la seva gestió.

Ens trobem immersos en un moment històric certament convuls, amb un canvi climàtic al qual hem de fer front amb noves propostes, avançant-nos a les necessitats que, en matèria de recursos i energia, se’ns estan generant. L’acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030, especialment el número 6, que fa referència a Aigua i Sanejament, és una de les nostres prioritats.

Assumir la presidència del Consorci em permet també incorporar-me al patronat de la Fundació RIVUS, una entitat que té per objectiu aprofundir en la divulgació i educació ambientals, en la recerca, en la implicació ciutadana, en l’estudi dels entorns fluvials… Des d’aquesta entitat, s’està fent molta feina en tots aquests àmbits i, juntament amb la resta de membres del patronat i en treball coordinat amb el Consell Assessor, esmerçaré esforços en seguir en aquesta mateixa línia

Us animo a seguir l’activitat del nostre Consorci també a les nostres xarxes socials Twitter (@consorcibesos), Instagram (consorcibesostordera) i YouTube (Consorci Besòs Tordera).

Salutacions cordials,

Francesc Colomé
President

Imprimeix aquesta pàgina Imprimeix aquesta pàgina