Notícies

El tram arranjat del camí fluvial del Tenes a Parets del Vallès acollirà dimecres 1 de juny una jornada de natura

Dijous, 26 maig 2016

INAUGURACIO OFICIAL CAMI TENESEl pròxim dimecres, 1 de juny, i dins els actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, tindrà lloc una jornada de natura al nou tram final del camí fluvial del riu Tenes a Parets del Vallès, que servirà alhora per presentar a la ciutadania aquest espai natural.

Les activitats s’iniciaran a les 17.30 hores amb una caminada amb sortida a la porta de la planta que Grifols té en aquest passeig (Passeig Fluvial, 2). Els participants recorreran els prop de 2 km arranjats d’aquest tram de camí fluvial, que es va inaugurar oficialment el passat 11 de maig. El recorregut s’aprofitarà per veure in situ quines han estat les millores fetes i per fer una observació d’ocells, que anirà a càrrec d’especialistes en la matèria.

A la part final del camí, on finalitzarà la passejada, s’organitzaran diverses activitats, com ara tallers de caixes niu, una explicació més acurada dels treballs de millora i condicionament del camí i una xerrada sobre el retorn de la llúdriga i la presència actual d’aquest mamífer al riu Tenes.

La jornada, gratuïta i oberta a tothom, està organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i de l’empresa Grifols.

Comparteix: