Notícies TV

Tornar enrere

Notícia emesa el 3 de març de 2020 a Vallès Visió Notícies amb motiu de la reunió celebrada a la seu del Consorci durant la qual el Departament de Territori, l’Agència Catalana de l’Aigua i el Consorci van exposar davant ajuntaments i altres administracions els primers resultats del Pla de xoc i seguiment del Besòs activat arran de l’incendi de Montornès.

Notícia emesa el 17 de febrer de 2020 a Vallès Visió Notícies on es recullen les accions i actuacions que està duent a terme el Consorci per reparar els danys ocasionats pel temporal Glòria als sistemes de sanejament.

Notícies emeses el 13 de gener de 2020 a Vallès Visió Notícies i l’Infovallès de VOTV amb motiu de la realització de la segona campanya de mostreig prevista dins el Pla de xoc de seguiment de l’impacte de l’incendi de Montornès al riu Besòs.

Notícia emesa el 20 de desembre de 2019 a Vallès Visió Notícies amb motiu de la sessió tècnica de treball celebrada a la seu del Consorci Besòs Tordera per fer seguiment de la recuperació del riu Besòs arran de l’incendi de Montornès.

Notícia emesa el 17 de desembre de 2019 a Vallès Visió Notícies on es recull el treball conjunt entre ACA i Consorci Besòs Tordera per gestionar la zona del Besòs afectada i recuperar-la al més aviat possible.

Notícia emesa el 16 de desembre de 2019 a Vallès Visió Notícies amb els primers balanços de recuperació del riu i mesures a prendre arran de l’incendi de Montornès.

Notícies emeses el 12 de desembre de 2019 a Vallès Visió Notícies arran de l’incendi d’una fàbrica de reciclatge i recuperació de dissolvents a Montornès del Vallès que ha provocat importants danys al riu Besòs.

Notícies emeses el 25 d’octubre de 2019 a Vallès Visió Notícies i l’Infovallès de VOTV sobre el nomenament de la nova Comissió de Govern que ha de dirigir l’ens durant el mandat 2019-2023, amb Josep Monràs, alcalde de Mollet, com a nou president.

 

Notícia emesa el 26 de setembre de 2019 a Vallès Visió Noticies sobre el lliurament dels tercers premis Descobreix el riu, corresponents als concursos de Dibuix i Fotografia.

 

Notícia emesa el 25 de juliol de 2019 a l’Infovallès de VOTV amb motiu de la celebració de l’acte de lliurament de la recaptació aconseguida amb la XVII Bicicletada del Besòs #kmcontraelcàncer.

 

Notícia emesa l’1 de juliol de 2019 a l’Infovallès de VOTV sobre la celebració de la XVII Bicicletada del Besòs el 30 de juny de 2019.

 

Notícia emesa l’1 de juliol de 2019 a l’informatiu Vallès Visió Notícies sobre la matinal “Les aus del riu Mogent” celebrada el 29 de juny a la Roca del Vallès.

 

Notícia emesa el 21 de juny de 2019 a l’informatiu Vallès Visió Notícies on Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial del Consorci, parla sobre la problemàtica sorgida al riu Mogent arran del descobriment d’una planta invasora, l’Alternanthera Philoxeroides.

 

Notícia emesa el 28 de maig de 2019 a l’Infovallès de VOTV amb motiu de la realització d’un cens visual de la llúdriga al riu Congost, inclòs dins el projecte de seguiment del mamífer que s’està impulsant des del Consorci, el Zoo de Barcelona i l’ICTA-UAB.

 

Notícia emesa el 25 d’abril de 2019 a l’Infovallès de VOTV amb motiu de la presentació de la XVII Bicicletada del Besòs, que se celebrarà el 19 de maig i servirà per recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

 

Notícia emesa el 16 d’abril de 2019 al Telenotícies de TV3 sobre els primers resultats extrets del projecte de seguiment de la llúdriga a les conques del Besòs i la Tordera, que han confirmat l’expansió del mamífer per ambdues conques.

Notícia emesa el 10 d’abril de 2019 a l’Infovallès de VOTV sobre els primers resultats extrets del projecte de seguiment de la llúdriga a les conques del Besòs i la Tordera.

 

Notícia emesa el 22 de març de 2019, Dia Mundial de l’Aigua, sobre el Pla de gestió Xarxa Natura 2000 del riu Congost presentat aquest mateix dia a la seu del Consorci.

 

Notícia emesa el 7 de febrer de 2019 dins el Notícies Vespre de betevé sobre la recuperació de la llúdriga.

Notícia emesa el 14 de novembre de 2018 a l’Infovallès de VOTV sobre la presentació del Pla de Gestió de la Xarxa Natura 2000 Congost que està elaborant el Consorci.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV sobre la importància del retorn de la llúdriga als rius de la conca del Besòs el 12 de novembre de 2018.

El documental “30 anys, 30 mirades”, elaborat amb motiu del 30è aniversari de Consorci, ha estat guardonat amb un Accèssit del V Premi Periodístic ATLL de l’Aigua. Així ho recull l’Infovallès de VOTV del 8 de novembre de 2018.

Notícia emesa el 17 d’octubre a l’Infovallès de VOTV sobre la jornada tècnica “Prevención y control de olores en los sistemas de saneamiento” celebrada al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Lliurament de III Premis de Treballs Acadècmics Consorci Besòs Tordera emès l’11 d’octubre a l’Infovallès de VOTV.

Notícia emesa a l’informatiu de VOTV Infovallès sobre l’acte de presentació del conveni signat entre el Consorci i l’ICTA-UAB per posar en marxa l’Observatori del Besòs. Acte celebrat al Consorci el 8 d’octubre de 2018.

Notícia emesa a l’informatiu Infovallès de VOTV el 21 de setembre de 2018 amb motiu de l’acte de lliurament de la segona edició dels Premis Descobreix el riu, referents als concursos de Dibuix i Fotografia.

 

Notícies emeses a l’informatiu Infovallès de VOTV el 21 de juny de 2018 amb motiu de la Jornada Tècnica: Matinal R+D+I organitzada pel Consorci.

 

 

Notícia emesa l’1 de juny de 2018 a Vallès Visió Notícies sobre l’acte de celebració del 30è aniversari del Consorci, celebrat al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

 

Notícia emesa a l’informatiu Infovallès de VOTV el 31 de maig de 2018 sobre el nomenament de Joan Vila, alcalde d’Aiguafreda, com a nou president del Consorci.

 

Notícia emesa a Vallès Visió el dia 9 de maig de 2018 amb motiu de la presentació de la XVI Bicicletada del Besòs, que se celebrarà el 27 de maig.

Entrevistes emeses dins el programa especial Visions, de Vallès Visió, dedicat a “La gestió de l’aigua”. Pere Aguiló, director d’Operacions, i Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial han explicat, respectivament, la importància de les EDAR i l’estat actual dels entorns fluvials.

Notícia emesa a Vallès Visió Notícies el 21 de març de 2018 sobre l’exposició i la xerrada “El retorn de la llúdriga a les conques del Besòs i la Tordera” celebrada a la seu del Consorci per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua.

Notícia emesa a Vallès Visió Notícies el 2 de març de 2018 sobre l’acreditació ENAC atorgada al Servei de Control d’Abocaments del Consorci.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el 7 de febrer de 2018 sobre l’acreditació ENAC atorgada al laboratori del Consorci.

Notícia emesa a Vallès Visió Notícies el 29 de gener de 2018 arran de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Montornès i el Consorci per a la delegació de la neteja i el manteniment de la xarxa de clavegueram del municipi.

Notícia emesa a Vallès Visió Notícies del 26 de gener de 2018 on es recull l’acte de signatura del conveni entre els Ajuntaments de Vilanova del Vallès i Montornès i el Consorci que ha de servir per impulsar la construcció d’una passera a la riera de Vallromanes.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el 19 de desembre de 2017 sobre la jornada Mulla’t per millorar la riera de Caldes, organitzada pel projecte Viu la riera!, que va tenir lloc el 16 de desembre a la seu del Consorci.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el 5 de desembre de 2017 sobre la segona trobada dels municipis de la subconca del Congost que va tenir lloc a Aiguafreda.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el 30 de novembre de 2017 sobre la jornada tècnica celebrada a la seu del Consorci per presentar els resultats extrets de les investigacions dutes a terme a l’Urban River Lab i explicar el cas pràctic de la riera de Cànoves.

Betevé va dedicar el 28 de novembre de 2017 el seu programa de reportatges Deuwatts al riu Besòs. “El Besòs: de claveguera a riu” explica com ha estat la recuperació d’aquest riu i la seva conca.

Notícia emesa a l’informatiu de TVE a Catalunya el 12 de novembre de 2017 sobre el laboratori experimental a l’aire lliure Urban River Lab.

 

 

El 27 de setembre de 2017, el Consorci va lliurar els Premis Consorci Besòs Tordera curs 2016-2017. Notícies emeses als informatius comarcals de Vallès Visió Notícies i VOTV.


Notícia emesa a l’Infovalles de VOTV el 9 de maig de 2017 amb motiu de la celebració de la XV Bicicletada del Besòs #Kmperlaceliaquia, que es va celebrar el 7 de maig i que va recaptar més de 1.300 euros per a la investigació de la celiaquia.

Notícia emesa a l’Infovalles de VOTV el 19 d’abril de 2017 amb motiu de la presentació de la XV Bicicletada del Besòs #Kmperlaceliaquia, que se celebra el 7 de maig, amb sortides des de Granollers, Montornès del Vallès i Parets del Vallès.

L’EDAR La Llagosta farà millores per optimitzar el seu consum energètic. Així ho recull la notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies, del 24 de març de 2017.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març, el Consorci presenta una campanya de conscienciació i pedagogia ciutadana sota el lema “Els rius a les teves mans”. L’acte de presentació va tenir lloc a la seu del Consorci. Notícia emesa a l’Informatiu Vallès Visió del 22 de març de 2017.

L’informatiu Vallès Visió Notícies recull l’acte de signatura del conveni de col·laboració per a l’ús i la gestió de l’Urban River Lab, instal·lat a l’EDAR Montornès del Vallès, que va tenir lloc el 10 de febrer de 2017.

 

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el 19 d’octubre de 2016 sobre la Jornada Tècnica de Medi Ambient organitzada pel Consorci.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV del dilluns 6 de juny sobre la jornada Fem Dissabte! organitzada per l’Ajuntament de Canovelles al riu Congost.

Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies de Vallès Visió el 30 de maig de 2016 sobre la celebració de la XIV Bicicletada del Besòs-Decabike, que organitza el Consorci.

Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies l’11 de maig de 2016 sobre l’acte d’inauguració oficial de les obres d’arranjament del tram final del camí fluvial del riu Tenes a Parets del Vallès.

El 4 de maig de 2016, la seu del Consorci va acollir una jornada técnica sobre gestió municipal del clavegueram. Així ho recull aquesta notícia emesa el 4 de maig a l’informatiu Infovallès de VOTV.

Notícia emesa el 3 de maig de 2016 sobre la presentació de la XIV Bicicletada del Besòs-Decabike a l’informatiu Vallès Visió Notícies (Vallès Visió TV).

Notícia emesa a l’Infovallès de Vallès Oriental Televisió (VOTV) el 7 d’abril de 2016 sobre la problemàtica que suposa per al medi l’ús incontrolat dels gorgs de la part alta del Tenes per al bany durant els mesos d’estiu.

Els dies 3, 4 i 5 de març de 2016 va tenir lloc un Curs sobre tècniques de bioenginyeria del paisatge per al medi fluvial a Cànoves i Samalús. VOTV ho va recollir a l’Infovallès del divendres, 4 de març.

La 2a etapa de la Remuntada a peu del riu Tenes, que va tenir lloc el 21 de febrer, va aplegar 180 persones. Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el 22 de febrer de 2016.

El 15 de gener de 2016 es van iniciar les obres per obrir i connectar el tram final del camí fluvial del riu Tenes, a Parets del Vallès. Noticia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies del 18 de febrer de 2016.

L’Urban River Lab ja ha acomplert el seu primer any de vida. D’aquests primers 12 mesos en funcionament i dels projectes futurs parla la investigadora Eugènia Martí en aquesta noticia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies del 10 de febrer de 2016

Unes 300 persones van assistir el 24 de gener de 2016 a l’acte inaugural de les obres d’arranjament i millora del camí fluvial del riu Congost entre els municipis de La Garriga i Figaró-Montmany. Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV del 25 de gener.

Aprovació per unanimitat per part de la Junta General del Consorci de la nova Comissió de Govern que ha d’estar al capdavant de l’ens durant els pròxims quatre anys. Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV del 26 de novembre de 2015.

Notícia emesa el 14 d’octubre de 2015 a Vallès Visió Notícies sobre la proliferació a les nostres lleres d’espècies vegetals invasores que poden ocasionar problemes al normal funcionament dels rius.

Notícia emesa a l’Infovallès de VOTV el passat 7 d’octubre de 2015 sobre l’evolució de les obres d’arranjament i millora del camí fluvial del Congost, en el tram comprès entre Figaró-Montmany i La Garriga.

 

 

L’Urban River Lab, el laboratori experimental a l’aire lliure instal·lat a l’EDAR Montornès del Vallès, protagonitza el programa de Vallès Visió Parlem-ne, emès per primer cop el 25 de setembre de 2015.

El camí fluvial del riu Congost entre La Garriga i Figaró-Montmany tallat amb motiu de les obres d’arranjament que s’estan duent a terme i que finalitzaran el pròxim mes de novembre. Notícia emesa a l’informatiu Infovallès de VOTV el 22 de setembre de 2015.

Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies l’11 de juny de 2015 on es recullen les primeres conclusions dels treballs d’investigació duts a terme a l’Urban River Lab.

L’Urban River Lab, el laboratori experimental a l’aire lliure instal·lat a l’EDAR Montornès del Vallès, ha estat el protagonista d’un dels reportatges en directe del Connexió Barcelona, dijous 21 de maig. Aquest programa s’emet diàriament a BTV entre les 17.30 i les 19.25 hores.

Presentació de la XIII Bicicletada del Besòs-Decabike, que tindrà lloc el 17 de maig. L’edició d’enguany compta amb la col·laboració de Decathlon Port Fòrum, que organitzarà una gran festa final de l’esport. Notícia emesa a l’informatiu Infovallès de VOTV el passat 22 d’abril.

El Consorci i els 8 municipis per on passa el camí del Tenes han presentat el projecte de rehabilitació d’aquest tram de 30,9 km de longitud. Notícia emesa a VOTV el 17 de març.

Entrada en funcionament del nou laboratori experimental, Urban River Lab, a l’EDAR Montornès del Vallès. Notícia emesa a Vallès Visió Notícies el passat 16 de desembre de 2014.

Entrevista amb el president del Consorci, Sergi Mingote, arran del Premi Periodístic ATLL de l’Aigua atorgat al documental 25è Aniversari del Consorci (que podeu veure aquí). Programa especial emès a Vallès Visió el 8 de desembre de 2014.

Signatura del conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i l’empresa Grifols. Notícia emesa el 17 de novembre de 2014 a Vallès Visió Notícies.

Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies del 28 d’agost de 2014 sobre la recuperació de les lleres i el programa educatiu Viu el Besòs.

La XII Bicicletada Popular per la llera del riu Besòs va aplegar uns 1.300 ciclistes. Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notíces el 29 d’abril de 2014.

Acte de presentació a la seu del Consorci de la XII Bicicletada Popular per la llera del riu Besòs, que es va celebrar el 27 d’abril de 2014. Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies l’11 d’abril de 2014.

SISLTtech rep un Premi d’Excel·lència Energètica atorgat per l’Institut Català d’Energia. Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies l’11 de desembre de 2013.

Programa especial 25è aniversari del Consorci. Emès el 22 d’octubre de 2013 a Vallès Visió. Inclou el documental 25è Aniversari i una entrevista amb el president i el gerent de l’organisme.

Acte de celebració del 25è aniversari del Consorci. Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies el 27 de setembre de 2013.

XI Bicicletada Popular organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. Notícia emesa al programa d’esports de Vallès Visió “La Jornada” el 6 de maig de 2013

“El Consorci, Premi de l’Aigua 2013”. Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies el 20/03/2013.

Reportatge sobre el funcionament de les depuradores. Emès al programa 8Visió de Vallès Visió el 16/01/2013.

El Consorci rep el Premio Ciudad Sostenible 2013 dins la categoria de Gestió del Cicle de l’Aigua. Notícia emesa a l’informatiu Vallès Visió Notícies el 18/10/2012.

Imprimeix aquesta pàgina Imprimeix aquesta pàgina