- Consorci Besòs Tordera - https://besos-tordera.cat -

Benvinguda

Joan Vila benvinguda web [1]

Em plau donar-vos la benvinguda al web del Consorci Besòs Tordera, del que en soc el president des del 24 d’octubre de 2019. Un càrrec que assumeixo amb il·lusió i moltes ganes, i amb la convicció de continuar liderant tots els reptes de futur que tenim al davant: economia circular, reaprofitament de recursos, innovació i recerca en l’àmbit de la depuració de les aigües, millora de lleres, etc. Sempre atenent la gestió dels nostres sistemes de sanejament i les necessitats de tots i cada un dels 64 municipis consorciats que formen avui dia aquest Consorci.

Fundat el 29 de febrer de 1988, el Consorci ha treballat incansablement per recuperar uns entorns molt malmesos i retornar-los a la ciutadania en condicions òptimes per al seu gaudi. El treball fet i els objectius assolits són innegables, però sorgeixen constantment noves necessitats, noves línies d’actuació que hem d’abordar i que, com a president, estic disposat a liderar.

En aquest espai virtual podreu conèixer quina és la nostra tasca, qui som i què fem, i mantenir-vos informats de les nostres actuacions i les nostres activitats destacades. També podreu conèixer una mica millor els nostres rius… la fauna que hi habita, la flora que podeu trobar, els seus indrets destacats i el patrimoni que es conserva. Podeu accedir a les nostres publicacions, conèixer els plans directors que tenim en marxa i estar al dia de la nostra actualitat més destacada. Per això el Consorci també disposa d’un espai blog (blog.besos-tordera.cat [2]) i de comptes propis a les xarxes socials Twitter (@consorcibesos [3]), Instagram (consorcibesostordera [4]) i YouTube (Consorci Besòs Tordera [5]).

Vull aprofitar aquestes línies per demanar-vos la vostra col·laboració, indispensable i vital, per al bon manteniment dels nostres entorns fluvials. Com bé resa la campanya d’educació ambiental impulsada des d’aquest Consorci, teniu Els rius a les teves mans [6]. Només us demano que en sigueu conscients, que els gaudiu i els preserveu per igual.

Us animo a continuar aigües avall… a endinsar-vos en aquests entorns meravellosos… a continuar navegant pel nostre web.

Josep Monràs i Galindo
President