Ja està disponble el programa definitiu de les ponències

El pròxim dimecres, 17 d’octubre, el Teatre Auditori de Llinars del Vallès acollirà la Jornada Técnica: Prevención y control de olores en los sistemas de saneamiento (#jornadaolores2018), que ha organitzat el Consorci, amb la col·laboració de la Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS).

La trobada, que comptarà amb més de 200 assistents d’arreu de l’Estat, tots ells professionals vinculats amb el món del sanejament de les aigües residuals, servirà per presentar les darreres tendències i experiències relacionades amb els sistemes de control d’olors, així com les diferents tècniques de tractament. El contingut de la jornada es mostrarà amb casos pràctics d’interès a equipaments reals o emmarcats en diferents accions relacionats amb aquesta temàtica.

Totes aquestes ponències s’estructuraran en cinc blocs temàtics: Marco legal, Sistemas de control de olores, Técnicas de tratamiento, Casos prácticos y experiencias, y Nuevas líneas de trabajo en gestión de olores I+D+i.

La sessió començarà a les 10 del matí amb la intervenció i benvinguda de l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, i seguidament, del president del Consorci, Joan Vila. El gerent del Consorci, Albert Solà, serà l’encarregat de fer la clausura de la jornada, prevista a les 18 hores.

Aquesta jornada també compta amb el suport de AMIGO (Asociación Medioambiental Internacional de Gestores del Olor) i de Olores.org, i està patrocinada per Acciona, Aigües de Catalunya, Cadagua, DAM, Facsa, GS Inima, Labaqua i Sorigué.

Podeu consultar aquí el díptic amb les ponències i els horaris de la jornada.