Jornada Mulla’t! per millorar la riera de Caldes el 16 de desembre al Consorci

 

El projecte Viu la riera! organitza una trobada dels quatre municipis que travessa la riera de Caldes: La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui. Aquesta sessió participativa anomenada Mulla’t! tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de desembre a la seu del Consorci Besòs Tordera de 10 a 12.00 h.
 Mulla’t!  té dos objectius principals:

  • Il·lustrar l’ús pràctic de la GeoAgenda Mulla’t del web-SIGPP Viu la riera!, dissenyada per enregistrar activitats i accions al voltant de la riera de Caldes.
  • Impulsar la continuïtat del projecte Viu la riera! amb el suport dels ciutadans i dels quatre ajuntaments.

Amb aquest propòsit, la trobada es dividirà en dues parts. Durant la primera part, es treballarà el compromís ciutadà envers el projecte a través de la presentació i inscripció d’activitats i accions a l’entorn de la riera en la GeoAgenda Mulla’t per ilustrar la utilitat de l’eina web.

Durant la segona part, es treballarà el compromís polític envers el projecte a través del debat sobre la figura de l’Observatori Ciutadà de la riera de Caldes com a eina compartida per la ciutadania i les administracions públiques per mantenir oberts els canals actuals de participació ciutadana en línia (web-SIGPP Viu la riera!) i in situ (tallers presencials).

Al final de l’acte, es visibilitzarà l’adhesió dels quatre consistoris al projecte mitjançant la signatura simbòlica i conjunta d’un Pacte per a la millora de la riera de Caldes prèviament aprovat per cada municipi, que serà lliurat formalment als representants de les administracions supramunicipals assistents (Consorci Besòs Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua i Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

Viu la riera! compta amb el suport de RecerCaixa, un programa impulsat per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració de l’ACUP (Associació Catalana d’Universitats Públiques) i la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Indústria, Economia i Competitivitat).

Més informació i inscripcions a viulariera.org.