El Consorci participarà demà en l’Ultra Clean Marathon amb dos equips, un de corredors i un altre de caminants

10/06/2022 | Actualitat

El Consorci Besòs Tordera participarà demà dissabte, 11 de juny, per segon any consecutiu en l’Ultra Clean Marathon, en aquesta ocasió amb dos equips: “El Consorci en marxa: corredors blaus” i “El Consorci en marxa: caminants blaus”, formats per personal de l’entitat. Es tracta d’una cursa on es corre o camina, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging) i es coneixen els problemes ambientals en cada punt d’avituallament.

La cursa, amb sortida a les 8 del matí des de Terrassa, té un recorregut total de 60 km, buscant l’Anella Verda i passant per Rubí, Sant Cugat, PN Collserola, el riu Besòs i finalitzant davant de la platja de Somorrostro, al Parc de la Barceloneta.

A més, tots els equips que se sumen a aquesta jornada de plogging han de fer un donatiu de 600 euros a un projecte de conservació i defensa de la natura. En total hi ha inscrits més d’una 20 d’equips.

La prova està organitzada conjuntament per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació