Professionals del Consorci participaran al YWP 2019, que se celebrarà aquesta setmana a Madrid

11/11/2019 | Actualitat

foto recurs edar YWPDel 12 al 15 de novembre, se celebrarà a Madrid la Young Water Professionals (YWP) Spanish Chapter 2019, que té per objectiu l’intercanvi d’experiències, investigació i coneixement entre els joves professionals del sector de l’aigua, en un marc idoni per al desenvolupament de treball en xarxa i la promoció personal i professional.

El Consorci, que compta entre el seu personal amb professionals joves de gran vàlua, participarà activament en aquest congrés amb la presentació dijous, 14 de novembre, dins la part del programa dedicada a la categoria Aigua 4.0 i noves tecnologies, de tres pòsters.

D’una banda, Berta Sáenz de Cabezón, responsable de Control de Contaminació en Origen del Departament de Control d’Abocaments del Consorci, presentarà Characterization and monitoring of wastewater effluents in sewer networks (Caracterització i monitorització de les aigües residuals a la xarxa de sanejament). Per la seva banda, Josep Pascual, doctorant de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), aportarà la seva comunicació sobre Data mining based tool for the automation of the design of intelligent process control systems in waste water treatment plants (Mineria de dades per a l’automatització del disseny de sistemes de control de processos intel·ligents en estacions depuradores d’aigües residuals –EDAR–). Per últim, el pòster de David Palma, doctorant de la Universitat de Girona (UdG), serà Assessment of WWTP sludge management strategies using a key performance index Simulator (Avaluació de les estratègies de gestió de fangs a les EDAR mitjançant un simulador d’índexs de rendiment).

YWP 2019 està organitzat conjuntament per l’Asociación Española de Agua y Saneamiento (AEAS), la  International Water Association (IWA), diferents empreses del sector, com el Canal de Isabel II, ACCIONA, Aqualia i SUEZ, i la Escuela de Ingenieros Industriales de la Universidad Politécnica de Madrid.

Més informació sobre YWP 2019 en aquest enllaç.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació