Ja es poden votar les propostes del III Concurs de Fotografia “Descobreix el riu” al nostre canal d’Instagram

01/07/2019 | Actualitat

DESCOBREIX EL RIU 2018 pantallaDes d’avui i fins al pròxim 15 de juliol, es poden votar al canal d’Instagram del Consorci (consorcibesostordera) les 8 fotografies participants enguany en el III Concurs de Fotografia “Descobreix el riu”.

El concurs s’adreça a tots els estudiants d’ESO que hagin pres part en alguna de les activitats d’aquest programa educatiu durant el curs 2018-2019. La temàtica d’enguany era “Un detall del riu” i l’únic requisit era que la fotografia estigués presa a qualsevol indret de les conques del Besòs o la Tordera.

Com cada any, el jurat atorgarà un primer i un accèssit, i el segon accèssit serà la fotografia més votada al nostre canal d’Instagram.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà a la seu del Consorci un cop iniciat el pròxim curs escolar 2019-2020.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació