El parc fluvial de la Roca del Vallès acollirà dissabte l’activitat “Les aus del riu Mogent”

26/06/2019 | Actualitat

El pròxim dissabte, 29 de juny, se celebrarà al parc fluvial de la Roca del Vallès l’activitat “Les aus del riu Mogent”, que començarà a les 9 hores amb una passejada pel riu per conèixer l’avifauna d’aquest entorn fluvial i que estarà guiada per l’ornitòleg Xavier Larruy, investigador de l’Observatori del Besòs.

Seguidament, cap a les 10.30 hores, tindrà lloc una sessió participativa d’anellament d’aus, a càrrec del grup naturalista NatMogent.

Per prendre part d’aquesta matinal de natura, organitzada pel Programa d’Educació Ambiental i Comunicació (PROECA) de l’Observatori de la Tordera i del Besòs i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia. Entre les recomanacions que cal seguir per gaudir de l’activitat és portar roba i calçat còmode, així com prismàtics si se’n disposa.

Presentació PLA DE GESTIÓ XARXA NATURA 2000 DEL RIU CONGOSTImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació