Ajornada la XVII Bicicletada del Besòs per la previsió de pluges

17/05/2019 | Actualitat

Davant la previsió meteorològica amb alerta de pluges per a aquest diumenge, 19 de maig, la XVII Bicicletada del Besòs, que s’havia de celebrar al matí, queda ajornada fins a nova data.

Aquesta pedalada és una activitat lúdica, adreçada a tots als públics, que cada any compta amb la participació de nombroses famílies, i que transcorre pels camins fluvials de la conca del Besòs. Per aquest fet, des de l’organització s’ha considerat oportú suspendre la seva celebració per poder garantir la seguretat de tots els participants i el correcte desenvolupament i gaudi de totes les activitats previstes a la gran festa final de l’arribada, al Parc Fluvial de Sant Adrià de Besòs.

La prova, que enguany suma a més #kmcontraelcàncer, se celebrarà més endavant en una data encara per determinar.

POSTER BICICLETADA BESOSImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació