El Consorci participarà amb diverses ponències en el III Congrés de l’Aigua a Catalunya

14/03/2019 | Actualitat

congres aiguaL’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua (ACAA) celebrarà el III Congrés de l’Aigua a Catalunya, dedicat a Evolució dels usos: reutilització, economia circular i noves tecnologies, els pròxims 20 i 21 de març a l’Auditori Cosmocaixa (Barcelona).

El programa del Congrés, que compta en total amb una cinquantena de ponències, es durà a terme paral·lelament en dues sales (Plenari i Sala Beta). El programa de la sala Plenari s’estructurarà en un conjunt de quatre sessions temàtiques, durant les quals es desenvoluparan diverses ponències, hi haurà un espai reservat a l’exposició d’experiències relacionades amb l’objecte de la sessió i, finalment, es durà a terme una taula rodona sobre el contingut bàsic de la sessió. Pel que fa a la sala Beta, acollirà una vintena de ponències. En total, es preveu la participació d’una setantena d’experts i professionals de l’aigua que debatran i exposaran les seves experiències.

Albert Camps, vicepresident i responsable d’Aigües Regenerades del Consorci, i regidor de l’Ajuntament de Granollers, tractarà sobre “Present i futur de la reutilització en les activitats urbanes”. La seva intervenció tindrà lloc dijous, 21 de març, a les 9.30 hores al Plenari.

Pere Aguiló, director d’Operacions del Consorci, prendrà part aquest mateix dia, a partir de les 12 hores, i també dins el programa Plenari, amb una ponència que servirà per presentar el “Pla Director d’Aigües Regenerades del Consorci Besòs Tordera”.

Per la seva banda, Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial, exposarà aquest mateix dia, a les 13 hores, a la Sala Beta, com ha estat “La recuperació de la conca del riu Besòs”.

Aquest Congrés de l’Aigua a Catalunya, de caràcter biennal i que se celebra al voltant del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març), es presenta com un debat obert i plural, amb una visió àmplia dels problemes que poden afectar el sector des de diferents àmbits i perspectives.

IMG-20190124-WA0004

Programa del III Congrés de l’Aigua a Catalunya.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació