Aquest dissabte s’inaugura l’exposició “El retorn de la llúdriga al Tenes” al Centre Cívic El Rieral de Bigues i Riells

29/11/2018 | Actualitat

EXPO BIBLIO SEREl Centre Cívic El Rieral de Bigues i Riells acollirà des del pròxim 1 de desembre i fins al 6 de gener de 2019 l’exposició itinerant “El retorn de la llúdriga a les conques del Besòs i la Tordera”, organitzada pel Consorci Besòs Tordera.

Per tal d’inaugurar la mostra, dissabte s’han organitzat diverses activitats que començaran a les 10 i es perllongaran fins tocades les 13 hores. La primera d’elles serà la xerrada “El retorn de la llúdriga al Tenes”, a càrrec de Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial del Consorci, i Lluís Gascon, del Grup Ornitològic del Tenes. Seguidament, Toni Mas, l’investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), presentarà el projecte de l’Observatori del Besòs que s’està impulsant de manera conjunta amb el Consorci Besòs Tordera.

D’altra banda, Associació Hàbitats oferirà una xerrada sobre “El projecte Rius al Tenes i la salut de l’ecosistema fluvial”, i l’entitat Boscos 94 farà una “Mirada retrospectiva: 10 anys de seguiment del riu Tenes”.

Cap a les 12.15 hores, hi haurà un taller de caixes niu i, per finalitzar, cap a les 13 hores tindrà lloc una visita al riu per a la recerca de rastres i la col·locació de caixes niu.

20181201_Exposicio_lludriga Bigues i Riells BRImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació