Més de 200 professionals del món del sanejament assistiran dimecres a la jornada tècnica que organitza el Consorci al Teatre Auditori de Llinars

15/10/2018 | Actualitat

JORNADES TÈNCIQUES-OLORES copiaEl pròxim dimecres, 17 d’octubre, el Teatre Auditori de Llinars del Vallès acollirà la Jornada Técnica: Prevención y control de olores en los sistemas de saneamiento (#jornadaolores2018), que ha organitzat el Consorci, amb la col·laboració de la Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS).

La trobada, que comptarà amb més de 200 assistents d’arreu de l’Estat, tots ells professionals vinculats amb el món del sanejament de les aigües residuals, servirà per presentar les darreres tendències i experiències relacionades amb els sistemes de control d’olors, així com les diferents tècniques de tractament. El contingut de la jornada es mostrarà amb casos pràctics d’interès a equipaments reals o emmarcats en diferents accions relacionats amb aquesta temàtica.

Totes aquestes ponències s’estructuraran en cinc blocs temàtics: Marco legal, Sistemas de control de olores, Técnicas de tratamiento, Casos prácticos y experiencias, y Nuevas líneas de trabajo en gestión de olores I+D+i.

La sessió començarà a les 10 del matí amb la intervenció i benvinguda de l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, i seguidament, del president del Consorci, Joan Vila. El gerent del Consorci, Albert Solà, serà l’encarregat de fer la clausura de la jornada, prevista a les 18 hores.

Aquesta jornada també compta amb el suport de AMIGO (Asociación Medioambiental Internacional de Gestores del Olor) i de Olores.org, i està patrocinada per Acciona, Aigües de Catalunya, Cadagua, DAM, Facsa, GS Inima, Labaqua i Sorigué.

Podeu descarregar aquí el díptic de la jornada.
Tota la informació de #jornadaolores2018 disponible al nostre blog (https://besos-tordera.cat/blog/jornades-tecniques/).

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació