La XVI Bicicletada del Besòs se celebrarà el diumenge 27 de maig

09/05/2018 | Actualitat

FOTO PRESENTACIÓ brEl Consorci Besòs Tordera ha acollit aquest migdia l’acte de presentació de la XVI Bicicletada del Besòs que tindrà lloc diumenge, 27 de maig.

La prova s’iniciarà simultàniament a les 9.30 hores des de Granollers (Parc Firal), Montornès del Vallès (Av. Llibertat) i Parets del Vallès (Pavelló Joaquim Rodríguez). Els ciclistes resseguiran els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Tenes, respectivament, fins a arribar al Besòs, per continuar fent camí riu avall i fins a mar, al Parc Fluvial del Besòs. En els punts d’incorporació de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet s’afegiran els darrers ciclistes d’aquesta pedalada.

Un any més, el Consorci, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià, ha preparat una festa final amb actuacions musicals, a càrrec del grup de hip hop Brodas Junior. El Grup Ornitològic del Tenes (GOT) serà l’encarregat d’organitzat els tallers de caixes-niu. Com a novetat, i amb motiu del 30è aniversari del Consorci, tots els participants gaudiran d’una botifarrada.

Per al president del Consorci, Sergi Mingote, aquesta pedalada familiar “ha de servir per donar a conèixer aquests indrets i per conscienciar de la importància de tenir-ne cura”. “A mida que els entorns milloren i s’hi acosten més ciutadans a gaudir-los, hem de posa l’èmfasi en la seva conservació i el seu bon ús”.

Per la seva banda, Ariadna Calvo, de la Federació Catalana de Ciclisme, ha recordat que “es tracta d’una pedalada familiar, per gaudir d’un matí de natura i esport”. “El ciclisme és un esport que podem practicar des de molt petits i aquesta és una magnífica oportunitat per fer-ho en família i en uns entorns naturals”, ha afegit.

Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar aquí. El nombre màxim de participants és de 1.000, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra.

La prova també compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.

TRÍPTIC INFORMATIU DE LA XIV BICICLETADA

BICICLETADA-BESOS-2018Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació