La Junta General del Consorci escull Joan Vila, alcalde d’Aiguafreda, nou president

31/05/2018 | Actualitat

Mingote i Vila durant una presentació al Consorci brLa darrera Junta General del Consorci, celebrada dimecres, 30 de maig, ha escollit per unanimitat Joan Vila, alcalde d’Aiguafreda, nou president de l’organisme. Vila agafa el relleu al socialista Sergi Mingote, després que aquest hagi deixat l’alcaldia de Parets del Vallès.

Mingote va ser nomenat president per primer cop el novembre de 2011 i va ser ratificat novament l’any 2015, després dels comicis municipals celebrats al maig. Per la seva banda, Joan Vila, del PDeCAT, ha format part durant tots dos mandats de la Comissió Executiva de l’ens com a vicepresident. Vila serà el president a partir del pròxim 2 de juny i fins a finalitzar el mandat, ja que ha anunciat que no es presentarà a les eleccions municipals del 2019.

D’altra banda, la vicepresidència que ocupava fins ara Joan Vila passa a mans del regidor socialista de l’Ajuntament de Granollers, Albert Camps, qui ha estat durant tot aquest mandat membre de la Comissió de Govern com a responsable de la subconca Congost. La resta de vicepresidències es mantenen igual, amb Pere Grivé, regidor republicà de Llinars del Vallès, i Neus Garcia, regidora ecosocialista de Santa Perpètua de Mogoda, al capdavant.

Per a Vila “és un orgull i un honor passar a liderar els projectes i les línies de futur que hem establert aquests darrers anys, sempre d’una manera consensuada i tenint en compte totes les sensibilitats”. “Hem de continuar fent passos endavant i continuaré treballant per aconseguir-ho”, ha matisat.

Per la seva banda, Sergi Mingote ha manifestat la seva satisfacció davant el nomenament de Vila com a nou president. “Tinc una magnífica relació personal i professional amb en Joan Vila, hem treballat plegats, colze a colze durant 7 anys, i compartim la mateixa visió sobre com hem de preservar els nostres entorns fluvials”, ha apuntat. “Des del primer dia que vaig assolir el repte d’esdevenir president del Consorci, sempre he dit que els rius no tenen ni entenen de colors polítics, i d’aquesta manera hem treballat”, ha conclòs.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació