Gualba i Vallgorguina s’adhereixen al Consorci Besòs Tordera

17/01/2018 | Actualitat

RIERA DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERAEl Consorci va aprovar a la seva darrera Junta General, celebrada el passat 13 de desembre, la incorporació dels municipis de Gualba i Vallgorguina.

Ambdós municipis, que havien aprovat prèviament aquesta adhesió en els seus plens municipals, passaran a disposar de tots els serveis que ofereix el Consorci (programes suport, programa educatiu, entre altres) i han delegat en aquest ens el seu sanejament en alta (col·lectors, bombaments i EDAR).

Amb aquests, ja són nou els municipis de la conca de la Tordera consorciats des del juny de 2016, quan el Consorci va aprovar els nous estatuts per ampliar el seu àmbit d’actuació a aquesta conca. De fet, tots els municipis de la comarca del Vallès Oriental que pertanyen a la conca de la Tordera ja formen part del Consorci (Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Montseny, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra).

Amb aquestes incorporacions, el Consorci passa a tenir 64 municipis consorciats.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació