Trobada Mulla’t! per la riera de Caldes el pròxim 16 de desembre a la seu del Consorci

05/12/2017 | Actualitat

Mullat 16 desembre_foto agendaEl projecte Viu la riera! ha organitzat per al pròxim dissabte 16 de desembre Mulla’t!, una trobada conjunta dels quatre municipis pels quals passa la riera de Caldes: La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.

Aquesta sessió participativa, oberta a la ciutadania, se celebrarà a la seu del Consorci entre les 10 i les 12 hores i té per objectius il•lustrar l’ús pràctic de la GeoAgenda Mulla’t del web-SIGPP Viu la riera! i impulsar la continuïtat d’aquest projecte amb el suport dels ciutadans i els ajuntaments dels quatre municipis esmentats.

Mulla’t! està organitzada pel grup de recerca RIL (Regeneració de Territoris Intermedis), format per investigadors de School of Architecture de UIC Barcelona, juntament amb investigadors de l’Institut de Medi Ambient (IMA) de la Universitat de Girona.

La trobada es dividirà en dues parts. Durant la primera part, es treballarà el compromís ciutadà envers el projecte a través de la presentació i inscripció d’activitats i accions a l’entorn de la riera en la GeoAgenda Mulla’t per il·lustrar la utilitat de l’eina web.

Durant la segona, es treballarà el compromís polític envers el projecte a través del debat sobre la figura de l’Observatori Ciutadà de la riera de Caldes com a eina compartida per la ciutadania i les administracions públiques per mantenir oberts els canals actuals de participació ciutadana en línia (web-SIGPP Viu la riera! ) i in situ (tallers presencials).

L’acte clourà amb la signatura simbòlica i conjunta dels quatre consistoris d’un Pacte per a la millora de la riera de Caldes prèviament aprovat per cada municipi, que serà lliurat formalment als representants de les administracions supramunicipals assistents (Consorci Besòs Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua i Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

Les persones que vulguin assistir a Mulla’t! s’han de registrar al formulari web que trobaran a www.viulariera.org.

Viu la riera! compta amb el suport de RecerCaixa, un programa impulsat per l’Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’ACUP (Associació Catalana d’Universitats Públiques) i la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Indústria, Economia i Competitivitat).Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació