Nova edició del Butlletí Besòs Tordera

15/12/2017 | Actualitat

portada butlleti 7 seccio webEn aquesta nova entrega, el butlletí dedica el seu reportatge central als Premis Consorci Besòs Tordera curs 2016-2017. A més, i com a novetat, ha incorporat una nova secció fixa, En obres…, dedicada en aquesta ocasió a la reposició i renovació d’un col·lector al terme municipal de Les Franqueses del Vallès. Notícies i reportatges completen la resta de l’actualitat.

La publicació ja està penjada dins l’apartat butlletí d’aquesta pàgina web, al nostre blog, al nostre canal de Twitter i també està disponible en format paper. També us el podeu descarregar aquí.

L’objectiu d’aquesta publicació, nascuda el març de 2013, és establir nous ponts de comunicació entre el consorci, els municipis consorciats i la seva ciutadania per tal de donar a conèixer la nostra conca, la nostra tasca diària i les múltiples activitats que acull durant tot l’any.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació