El Parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana, acull diumenge una matinal de natura per commemorar el Dia Mundial dels Ocells

17/10/2017 | Actualitat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anellament d’un blauet

El pròxim diumenge, 22 d’octubre, el Parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana, acollirà la celebració d’una jornada per commemorar el Dia Mundial dels Ocells -que se celebra cada any el primer diumenge d’octubre-. La matinal està organitzada pel Grup Ornitològic del Tenes (GOT) i el Consorci Besòs Tordera, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Les activitats s’iniciaran cap a les 9 del matí amb passejades guiades per l’entorn per a l’observació d’ocells. Cap a les 11, es posaran en marxa diferents tallers de caixes nius i menjadores, així com de pintura per als més petits.

Durant tot el matí, tindrà lloc una sessió d’anellament científic d’ocells a càrrec del Grup PARUS, que permet als assistents poder veure i, fins i tot, agafar exemplars de diferents espècies d’aus. La jornada és gratuïta i adreçada a tots els públics.

La primera matinal d’ocells d’aquestes característiques es va celebrar l’any 2008. Durant l’última edició, celebrada l’any 2015, van passar per les diferents propostes uns 250 participants i es van anellar una trentena d’aus (entre elles, dos blauets).

cartell jornada dia mundial ocells 2017Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació