- Consorci Besòs Tordera - https://besos-tordera.cat -

El programa educatiu “Viu el Besòs” ha posat en marxa durant aquest curs un concurs de fotografia i un altre de dibuix

Viu Besós [1]Una de les novetats que ha ofert aquest curs el programa educatiu del Consorci Besòs Tordera, “Viu el Besòs”, ha estat la posada en marxa d’un concurs de dibuix i un altre de fotografia adreçats als alumnes que han pres part de les diferents activitats.

La temàtica del Concurs de Dibuix, adreçat als estudiants de 1r a 6è de primària, era el bernat pescaire. En total, s’han rebut més de 500 dibuixos, que durant aquest mes de juliol seran valorats pel jurat i d’entre els quals se seleccionaran un primer premi i dos accèssits per cada cicle (inicial, mitjà i superior). D’entre aquests, a més, s’escollirà el dibuix que esdevindrà la imatge del programa educatiu del curs 2017-2018.

Per la seva banda, el Concurs de Fotografia, adreçat als alumnes d’ESO, ha comptat amb la participació de 8 estudiants que han enviat una instantània sobre els hàbits que cal seguir a la llar per fer una bona gestió de l’aigua. En aquest cas, el jurat atorgarà un primer premi i un accèssit, i el segon accèssit serà la fotografia més votada al canal d’Instagram del Consorci (consorcibesostordera [2]) entre els dies 1 i 15 de juliol.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà a la seu del Consorci durant la segona quinzena de setembre.