El programa educatiu “Viu el Besòs” ha posat en marxa durant aquest curs un concurs de fotografia i un altre de dibuix

30/06/2017 | Actualitat

Viu BesósUna de les novetats que ha ofert aquest curs el programa educatiu del Consorci Besòs Tordera, “Viu el Besòs”, ha estat la posada en marxa d’un concurs de dibuix i un altre de fotografia adreçats als alumnes que han pres part de les diferents activitats.

La temàtica del Concurs de Dibuix, adreçat als estudiants de 1r a 6è de primària, era el bernat pescaire. En total, s’han rebut més de 500 dibuixos, que durant aquest mes de juliol seran valorats pel jurat i d’entre els quals se seleccionaran un primer premi i dos accèssits per cada cicle (inicial, mitjà i superior). D’entre aquests, a més, s’escollirà el dibuix que esdevindrà la imatge del programa educatiu del curs 2017-2018.

Per la seva banda, el Concurs de Fotografia, adreçat als alumnes d’ESO, ha comptat amb la participació de 8 estudiants que han enviat una instantània sobre els hàbits que cal seguir a la llar per fer una bona gestió de l’aigua. En aquest cas, el jurat atorgarà un primer premi i un accèssit, i el segon accèssit serà la fotografia més votada al canal d’Instagram del Consorci (consorcibesostordera) entre els dies 1 i 15 de juliol.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà a la seu del Consorci durant la segona quinzena de setembre.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació