Obertes les inscripcions per a la XV Bicicletada del Besòs #Kmperlaceliaquia

11/04/2017 | Actualitat

La XV Bicicletada del Besòs tindrà lloc el pròxim 7 de maig i se suma enguany als actes del maig celíac que organitza l’Associació Celíacs de Catalunya, amb motiu del seu 40è aniversari. Per aquest fet, el nom de la prova incorpora l’etiqueta #kmperlaceliaquia. 

Enguany, tots els quilòmetres recorreguts pels participants serviran per recaptar fons que es destinaran a la recerca d’aquesta malaltia, que afecta unes 75.000 persones a Catalunya i uns 7 milions a Europa. L’empresa catalana Proceli, líder en la fabricació de productes sense gluten, aportarà 0,10 € per cada quilòmetre recorregut. L’objectiu és assolir els 20.000 quilòmetres entre tots els participants.

Ja es poden formalitzar les inscripcions a www.ciclisme.cat.

El pròxim dimecres, 19 d’abril, a les 12 hores, a la Sala d’Acte del Consorci Besòs Tordera (Av. Sant Julià, núm. 241, Granollers), tindrà lloc l’acte de presentació d’aquesta prova.

BICICLETADA BESOS Web-02 BICICLETADA BESOS Web-03Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació