Ja està disponible la sisena edició del butlletí del Consorci Besòs Tordera

29/03/2017 | Actualitat

FEM BESOS 6.inddEl Consorci Besòs Tordera ha editat una nova entrega del seu butlletí que, en aquesta ocasió, estrena denominació, Butlletí Besòs Tordera, i nova imatge, amb l’objectiu d’adaptar-se al canvi de denominació de l’organisme, que ha passat de Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs a Consorci Besòs Tordera.

Aquesta nova entrega dedica el seu reportatge central a la campanya de conscienciació i pedagogia ciutadana que ha dissenyat i impulsat el Consorci: “Els rius a les teves mans”. A més, s’han incorporat noves seccions per donar a conèixer el patrimoni dels nostres entorns fluvials i els equipaments del Consorci. En aquesta ocasió, s’ha destacat l’EDAR Granollers, en l’any del seu 25è aniversari. Notícies, reportatges i altres articles d’interès són altres dels continguts que hi podreu trobar.

Podeu consultar aquí el butlletí.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació