El Consorci Besòs Tordera organitza una jornada de medi ambient

30/09/2016 | Actualitat

rastreig-jornada-medi-ambientLa seu del Consorci Besòs Tordera acollirà durant tot el matí del dimecres 19 d’octubre una jornada tècnica de medi ambient.

En total, s’han programat set ponències de diverses temàtiques, que aniran a càrrec d’experts i professionals en aquests àmbits: bioenginyeria i restauració fluvial, rastreig i fauna, noves tecnologies i APP, la llúdriga a la conca del Besòs i presentació i resultats del laboratori Urban River Lab, entre altres.

Durant tota la jornada, que s’iniciarà a les 8.45 hores i finalitzarà a les 14 hores, s’instal·larà a l’exterior de l’edifici del Consorci una exposició on es podran veure in situ materials emprats a la bioenginyeria, una exposició de caixes niu, demostracions d’APP i una mostra de materials per al rastreig de fauna.

La jornada s’adreça principalment a tècnics municipals, regidors i professionals vinculats a aquests àmbits.

Per poder assistir a aquesta jornada tècnica, totalment gratuïta, cal inscripció prèvia a besos@besos.cat o al telèfon 93 840 52 70.

Podeu consultar aquí el programa complet de la jornada.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació