L’empresa DUB i el Consorci organitzen una jornada tècnica sobre la gestió del clavegueram municipal

08/04/2016 | Actualitat

JORNADA CLAVEGUERAM PREVILa seu del Consorci acollirà el dimecres 4 de maig una jornada tècnica sobre Gestió del Clavegueram Municipal, organitzada per l’empresa Drenatges Urbans del Besòs S.L. (DUB) i el Consorci. La sessió s’adreça especialment a tècnics municipals, regidors i altres professionals que treballen dins aquest àmbit del sanejament.

La jornada, que s’iniciarà a les 8.45 i finalitzarà a les 14 hores, inclourà diferents ponències, sessions tècniques i taules rodones a càrrec de professionals i experts en la matèria que tractaran sobre plans directors, noves tecnologies, incidències, marc legal i cost i finançament del servei, entre altres aspectes. Els assistents també podran visitar una petita exposició tècnica que s’instal·larà a l’exterior de l’edifici del Consorci.

Per poder assistir a aquesta jornada tècnica, totalment gratuïta, cal inscripció prèvia a besos@besos.cat o al telèfon 93 840 52 70.

Podeu consultar aquí el programa.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació