Ja ha començat la campanya d’inspecció de Projecte Rius d’aquesta primavera

27/04/2016 | Actualitat

FOTO PROJECTE RIUSA mitjans d’aquest mes d’abril, Associació Hàbitats ha posat en marxa el període d’inspeccions de rius corresponent a la primavera dins el Projecte Rius. La campanya finalitzarà el pròxim 30 de maig.

Dins aquesta campanya, per al dissabte 21 de maig, l’entitat, amb la col·laboració de l’espai de lleure educatiu L’Olla i l’Ajuntament de Caldes de Montbui, ha organitzat una jornada de descoberta de la Riera de Caldes. Durant l’activitat, que començarà a les 10 hores a Les Cremades (al costat de la plaça Taunusstein), a Caldes de Montbui, s’analitzaran diferents indicadors de qualitat d’aquest riu, com el seu PH, els macroinvertebrats que hi trobem, etc.

La jornada és gratuïta i oberta a tots els públics, tot i que cal inscripció prèvia al telèfon 93 421 32 16 o a info@associaciohabitats.cat. Els organitzadors recomanem portar roba còmoda i botes d’aigua.

Durant l’any 2015, es van dur a terme 215 inspeccions dins del Projecte Rius, que van comptar amb la participació de 136 grups de voluntaris i 2.859 persones. Els mostrejos es van repartir en el decurs de 79 km de rius i rieres d’arreu de Catalunya i es van incorporar al projecte 21 grups nous.

Més informació a www.projecterius.cat

 Formació Caldes300416_REPROGRAMADA.inddImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació