Lliçà de Vall acollirà una matinal d’ocells el pròxim dissabte, 19 de març

16/03/2016 | Actualitat

El pròxim dissabte, 19 de març, a la verneda de Can Gurri de Lliçà de Vall, concretament al costat dels pous de glaç, tindrà lloc una matinal d’ocells.

Les activitats s’iniciaran a les 9 del matí amb una passejada per a l’observació d’ocells. A les 11 es posaran en marxa els diferents tallers de menjadores, caixes-niu i pintura per a tota la família. Durant tot el matí, el Grup d’anellament PARUS durà a terme una sessió d’anellament científic.

Aquesta matinal d’ocells al Tenes està organitzada per l’Ajuntament de Lliçà de Vall, el Grup Ornitològic del Tenes (GOT) i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Grup PARUS.

La jornada, gratuïta i oberta a tothom, es clourà cap a les 13 hores amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

DIA DELS OCELLS AL TENES brImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació