El Consorci convoca el I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera

02/03/2016 | Actualitat

LAPLAS3El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs ha posat en marxa la primera edició del Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera, adreçat a alumnes de Batxillerat i Cicles formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca i de curs, respectivament, a temes relacionats amb la conca del Besòs, ja sigui dins l’àmbit de l’aigua o dels espais fluvials.

El jurat format per representants del Consorci, del món de l’aigua i de la comunitat educativa, atorgarà dins de cada categoria (treball de recerca i treball de curs) un primer premi dotat amb un xec regal per import de 150 euros i dos accèssits, amb xecs de 100 euros cadascú. També es premiarà als centres educatius d’on procedeixin els estudiants guardonats amb el mateix import. El termini per presentar els treballs finalitzarà el 15 d’abril.

El veredicte i el lliurament de premis es farà al juny, en una data encara per confirmar, però que es vincularà a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que té lloc el 5 de juny.

Amb aquesta nova iniciativa, el Consorci vol potenciar el coneixement de la conca del Besòs per part dels més joves i premiar els estudiants que han dedicat el seu temps a estudiar-la en profunditat. “Fa ja 20 anys que vam posar en marxa el nostre programa educatiu, Viu el Besòs, per on han passat més de 90.000 alumnes de diferents nivells educatius, i ara volem premiar la iniciativa d’aquells estudiants que dediquin els seus treballs i les seves investigacions a qualsevol àmbit vinculat amb la nostra conca”, ha manifestat Sergi Mingote, president del Consorci.

Bases del I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera.
Formulari d’inscripció.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació