Aquest diumenge, 20 de març, tercera etapa de la remuntada del Tenes

18/03/2016 | Actualitat

SEGONA REMUNTADA 2 BRDiumenge, 20 de març, tindrà lloc la tercera etapa de la Remuntada a peu del riu Tenes 2016, que va de Riells del Fai a Sant Quirze Safaja. L’activitat està organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de la Vall del Tenes, amb altres entitats excursionistes, i amb la col·laboració d’ajuntaments, del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i d’entitats privades.

Durant aquesta tercera jornada, es recorreran 8,74 km amb un desnivell de pujada de 460 metres. A les 8 del matí tindrà lloc la sortida a la Plaça de l’Eglésia de Riells del Fai. Es preveu que cap a les 12.30 s’arribi a l’aparcament de l’Escola de Sant Quirze Safaja. Segons els organitzadors, aquesta 3a etapa és un salt del plà a l’altiplà, fet que provoca que, per la relació distància amb desnivell, sigui més exigent que les anteriors, però d’una gran bellesa, ja que gran part del recorregut s’enfila entre els cingles de Bertí.

Els preus de la inscripció oscil•len entre 5 i 1 euro, depenent de l’edat, de si s’està federat al FEEC i si es contracta el servei de bus. Per participar, cal fer inscripció prèvia enviant el full d’ingrés, nom, cognom i DNI a l’adreça electrònica uecvalltenes@gmail.com. Els participants han de dur calçat i roba adequada per caminar unes 4 hores, esmorzar i beguda per hidratar-se.

La segona etapa, que va tenir lloc el passat 21 de febrer, va aplegar unes 200 persones.

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 està formada per un total de cinc caminades matinals, tipus travessa, aigües amunt, que alternaran parts del camí fluvial del Tenes i, quan no sigui possible, corriols i camins ramaders propers.

Podeu consultar aquí el díptic informatiu.

3ERA ETAPA, LA REMUNTADA DEL TENES

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació