Hàbitats farà dissabte, 7 de novembre, l’última jornada de voluntariat al Congost

04/11/2015 | Actualitat

Restauració al riu Congost

El projecte de restauració del riu Congost al tram comprès entre Les Franqueses del Vallès i Canovelles arriba al seu final.

Per aquest motiu, i sota el nom Viu el riu Congost!, Associació Hàbitats ha organitzat per al pròxim dissabte, 7 de novembre, una jornada de voluntariat durant la qual es prepararan les plantacions per a l’hivern; es netejaran els escocells, per tal d’evitar competència i donar a la planta el màxim de garanties de supervivència; es substituiran alguns exemplars que han mort durant l’estiu per altres plantes, i es faran tasques neteja i retirada de deixalles per evitar contaminació i riscos per a la fauna.

Per últim, de la mà d’experts ornitòlegs, es farà una sessió d’anellament dels ocells del riu Congost i es construiran caixes niu per dotar a aquest grup faunístic de refugis per a que es puguin reproduir.

L’activitat, que s’iniciarà a les 10 del matí al Gual del carrer de Cal Forcaire, a Corró d’Avall (Les Franqueses del Vallès), és gratuïta i apta per a tots els públics, si bé cal inscripció prèvia al telèfon 93 421 32 16 o al correu electrònic info@associaciohabitats.cat.

Aquest projecte compta amb el finançament del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad, i amb la col·laboració dels ajuntaments de Les Franqueses del Vallès i Canovelles.

Voluntariat 7nov_se.inddImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació