Passejades, tallers i activitats per commemorar el Dia Mundial dels Ocells a Santa Eulàlia de Ronçana

20/10/2015 | Actualitat

Tallers Dia Mundial dels OcellsEl pròxim diumenge, 25 d’octubre, el Parc de Can Font -al costat del riu Tenes- a Santa Eulàlia de Ronçana, acollirà la ja tradicional celebració del Dia Mundial dels Ocells –que va tenir lloc el passat 4 d’octubre-, organitzada pel Grup Ornitològic del Tenes (GOT) i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Les activitats s’iniciaran a les 9 del matí amb passejades guiades per l’entorn per a l’observació d’ocells. Cap a les 11, es posaran en marxa els diferents tallers de caixes nius i menjadores, així com els de pintura per als més petits.

Durant tot el matí, tindrà lloc la sessió d’anellament científic d’ocells a càrrec del Grup PARUS, que cada any permet als assistents veure de prop diferents espècies d’aus. La jornada clourà amb un refrigeri per a tots els participants i assistents.

Aquesta jornada, gratuïta i adreçada a tots els públics, se celebra des de 2008. L’edició de l’any passat, va aplegar prop de 150 persones.

CARTELL DIA MUNDIAL OCELLS WEBImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació