L’Urban River Lab, protagonista de l’espai ‘Parlem-ne’ de Vallès Visió

24/09/2015 | Actualitat

VALLES VISIO URLVallès Visió dedica aquest divendres, 25 de setembre, el seu programa d’entrevistes Parlem-ne a l’Urban River Lab, el laboratori experimental a l’aire lliure que, des de desembre de 2014, està en funcionament a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals Montornès del Vallès.

L’espai, que s’emetrà a les 20.30 hores, comptarà amb un breu reportatge sobre aquesta instal·lació, pionera a Europa, i una interessant entrevista amb Eugènia Martí Roca, investigadora i científica del Centre d’Estudis Avançats de Blanes del CSIC, i Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

El programa es podrà tornar a veure a les 22.30 hores en redifusió i estarà disponible a través del web de Vallès Visió.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació