Hàbitats realitzarà una descoberta del Congost el pròxim dissabte, 3 d’octubre

30/09/2015 | Actualitat

El Congost al seu pas per Llerona

Associació Hàbitats/Projecte Rius ha organitzat per al pròxim dissabte, 3 d’octubre, una descoberta del Congost per conèixer en quin estat ecològic es troba el riu. La jornada començarà a les 10 hores, al Passeig de la Ribera, número 190, al terme municipal de Canovelles, tocant a Les Franqueses del Vallès. Es preveu que finalitzi a les 13 hores.

L’activitat és gratuïta i oberta a tota la ciutadania. Les persones i grups interessats s’han d’inscriure al telèfon 93 421 32 16 o a info@associaciohabitats.cat.

La finalitat d’aquesta descoberta és donar a conèixer quina és la qualitat ecològica d’aquest riu urbà, en el qual Associació Hàbitats ha dut a terme recentment diversos projectes d’adopció i treballs de restauració ecològica del bosc de ribera.

L’activitat compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Les Franqueses del Vallès i Canovelles i amb el suport del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente i de la Fundación Biodiversidad.

Descoberta del CongostImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació