Aquest diumenge, 17 de maig, se celebrarà la XIII Bicicletada del Besòs-Decabike

13/05/2015 | Actualitat

Encara estan obertes les inscripcions gratuïtes a www.besos-tordera.cat i www.ciclisme.cat

Els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Besòs s’ompliran aquest diumenge de ciclistes amb motiu de la celebració de la XIII Bicicletada del Besòs-Decabike.

A les 9.30 hores tindrà lloc la sortida des del Parc Firal de Granollers i a les 10 hores arribarà el torn dels participants que inicien camí des de Montornès del Vallès. A les 10.30 hores s’uniran a la pedalada els participants que s’incorporen en els punts habilitats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet.

Durant tot el matí, el Parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs, zona d’arribada de la bicicletada, acollirà una gran festa de l’esport, organitzada per Decathlon Port Fòrum-Sant Adrià, amb activitats per a tothom, com ara jocs per als més petits, música i tallers de zumba i spinning, entre d’altres.

Aquesta pedalada és oberta a tothom i, degut a la baixa dificultat del recorregut i a la possibilitat d’iniciar camí des de diferents punts, està especialment adreçada a un públic familiar. Les inscripcions encara estan obertes a www.besos-tordera.cat i www.ciclisme.cat.

La bicicletada està organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, la Federació Catalana de Ciclisme, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Decathlon Port Fòrum-Sant Adrià. També compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campcentelles i Santa Coloma de Gramenet.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació