Vallès Visió emet un programa dedicat al Premi Periodístic ATLL de l’Aigua lliurat al Consorci

05/12/2014 | Actualitat

L’especial, que es podrà veure dilluns, 8 de desembre, a les 20 hores, inclou l’emissió del documental guardonat i una entrevista amb el president, Sergi Mingote

Dilluns, 8 de desembre, a les 20 hores, el canal de televisió Vallès Visió emetrà un programa especial dedicat al Consorci amb motiu del Premi Periodístic ATLL de l’Aigua atorgat per ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA el passat 25 de novembre, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, al documental “25è Aniversari”.

Aquest treball, que narra en 17 minuts l’evolució de la Conca del Besòs, des de la fundació del Consorci -el 29 de febrer de 1988- fins a l’actualitat, es va emetre el 22 d’octubre de 2013, per aquest mateix canal de televisió, durant un programa especial dedicat al 25è aniversari de l’ens.

L’espai inclourà a més una entrevista amb el president del Consorci, Sergi Mingote, per parlar dels temes més rellevants del darrer any de gestió i de les notícies més destacades, com el retorn de la llúdriga al riu Tenes.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació