Ja està disponible el tercer número del FEM Besòs

11/12/2014 | Actualitat

El retorn de la llúdriga al riu Tenes, una entrevista amb el vicepresident primer del Consorci, Joan Vila, i el Premi de l’Aigua atorgat a la la restauració duta a terme a Santa Eulàlia de Ronçana centren gran part del tercer número del FEM Besòs, el butlletí que edita el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

La publicació ja està penjada dins l’apartat butlletí d’aquest web i també està disponible en format paper.

FEM Besòs naixia al març de 2013 amb l’objectiu d’establir nous ponts de comunicació entre el Consorci, els municipis consorciats i la seva ciutadania, per tal de donar a conèixer la nostra conca i les múltiples activitats que acull durant tot l’any.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació