- Consorci Besòs Tordera - https://besos-tordera.cat -

Santa Eulàlia de Ronçana celebrarà amb tallers i activitats el Dia Mundial dels Ocells

[1]El Parc de Can Font de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà el pròxim diumenge 5 d’octubre durant tot el matí la ja tradicional celebració del Dia Mundial dels Ocells que organitza el Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb passejades guiades per l’entorn per a l’observació d’ocells. Al voltant de les 11, arribarà el torn dels tallers per a la creació de caixes-niu i menjadores per a diferents espècies d’aus. També hi haurà tallers de pintura per als més petits.

Una edició més, la celebració comptarà amb la sessió d’anellament científic, a càrrec del Grup d’Anellament PARUS, que tindrà lloc durant tot el matí i que permetrà als assistents veure de prop diferents espècies d’aus.

Aquesta activitat, gratuïta i adreçada a tots els públics, se celebra des de 2008 el primer diumenge d’octubre, Dia Mundial dels Ocells. L’edició de l’any passat va aplegar prop de 200 persones.

[2]