Santa Eulàlia de Ronçana celebrarà amb tallers i activitats el Dia Mundial dels Ocells

26/09/2014 | Actualitat

El Parc de Can Font de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà el pròxim diumenge 5 d’octubre durant tot el matí la ja tradicional celebració del Dia Mundial dels Ocells que organitza el Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb passejades guiades per l’entorn per a l’observació d’ocells. Al voltant de les 11, arribarà el torn dels tallers per a la creació de caixes-niu i menjadores per a diferents espècies d’aus. També hi haurà tallers de pintura per als més petits.

Una edició més, la celebració comptarà amb la sessió d’anellament científic, a càrrec del Grup d’Anellament PARUS, que tindrà lloc durant tot el matí i que permetrà als assistents veure de prop diferents espècies d’aus.

Aquesta activitat, gratuïta i adreçada a tots els públics, se celebra des de 2008 el primer diumenge d’octubre, Dia Mundial dels Ocells. L’edició de l’any passat va aplegar prop de 200 persones.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació