Passejada nocturna al Congost per descobrir ratpenats

18/06/2014 | Actualitat

Associació Hàbitats ha organitzat per al pròxim dijous, 26 de juny, “Nit de ratpenats al Congost!”, una passejada nocturna per descobrir alguns dels exemplars d’aquesta espècie que viuen al Congost. El punt de trobada serà el Consell de Poble de Llerona, al camí de l’Escola, a les 20.00 hores.

La visita estarà guiada per experts del projecte QuiroRius (Programa de seguiment de ratpenats aquàtics de Catalunya), impulsat pel Museu la Tela de Granollers.

Primer tindrà lloc una petita xerrada introductòria i, un cop es pongui el sol, els assistents es desplaçaran fins al riu per iniciar la passejada, que es presenta com una oportunitat única per conèixer els ratpenats, bioindicadors de la qualitat del riu.

L’activitat és oberta a tothom, tot i que cal inscripció prèvia a info@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 421 32 16.

La passejada s’inclou dins el projecte de restauració fluvial que es desenvolupa amb el suport de Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, i del Departament de Territori i Sostenibilitat. També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

Podeu obtenir més informació a la nostra Agenda d’activitats.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació