Montornès celebra la segona matinal de natura aquest dissabte

16/05/2014 | Actualitat

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Montornès del Vallès i el Grup Ornitològic del Tenes (GOT) organitzen una Matinal de Natura a la llera del riu Mogent, que se celebrarà el pròxim dissabte, 24 de maig al matí. El punt de trobada de totes les activitats se situa entre l’Avinguda Llibertat i el camí de Santa Caterina (al recinte firal).

La matinal començarà a les 9 hores amb una sortida guiada per a l’observació d’ocells. Per prendre part d’aquesta caminada es recomana portar roba còmoda i calçat adequat, i si és possible, prismàtics. A les 11 del matí arribarà el torn dels tallers de caixes nius i de menjadores. Unes activitats que l’any passat van registrar una elevada participació.

Durant tot el matí, el Grup d’Anellament PARUS portarà a terme una sessió d’anellament científic. Totes les activitats programades són gratuïtes i dirigides a tots els públics.

L’edició de l’any passat va aplegar més de 200 persones i els organitzadors esperen repetir enguany aquest èxit d’afluència.

Aquestes matinals de natura organitzades pel GOT, amb el suport del Consorci per a la Defensa del riu Besòs, tenen per objectiu donar a conèixer algunes de les més de 300 espècies d’aus que es tenen censades a la Conca del Besòs.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació