- Consorci Besòs Tordera - https://besos-tordera.cat -

Obert el període d’inscripcions per a la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

[1]Les persones que vulguin participar en la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs, organitzada pel Consorci per a la Defensa de la conca del riu Besòs, ja poden formalitzar la seva inscripció gratuïta aquí [2].

La pedalada tindrà lloc el 27 d’abril al matí. Per tercer any consecutiu, es manté el doble punt de sortida. A les 9:30 hores tindrà lloc la sortida situada al Congost, a la zona del Parc Firal de Granollers. A les 10, ho faran els de la sortida Mogent, a Montornès del Vallès. Els ciclistes que així ho desitgin també es podran incorporar al recorregut en el punt de trobada que s’habilitarà a Montcada i Reixac.
En total, es recorreran uns 24 km de llera, fins a arribar al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià del Besòs.

La bicicletada és oberta a tothom i, degut a la baixa dificultat del recorregut, està especialment adreçada a un públic familiar. El nombre màxim de participants és de 1.500, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra.

L’objectiu d’aquesta bicicletada és fomentar la pràctica de l’esport en un espai natural atractiu i de qualitat, amb l’aigua com a protagonista, alhora que es dóna a conèixer el nostre entorn fluvial.

La prova compta amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixach, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Sant Fost de Campcentelles i Santa Coloma de Gramenet.

Podeu veure el tríptic informatiu aquí [3].

[4]