Matinal de natura a Granollers

23/04/2014 | Actualitat

Granollers acollirà aquest dissabte, 26 d’abril, una nova edició de la ja tradicional Matinal de natura al riu Congost que organitza cada any el Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers, el Grup Parus Natura i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

El punt de trobada de totes les activitats se situa al Passeig Fluvial, davant l’Institut Antoni Cumella.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb sortides per a l’observació d’ocells. A partir de les 11, els assistents podran participar en diversos tallers de caixes nius, de menjadores d’ocells i de pintura per a la canalla. A més, durant tot el matí tindrà lloc una sessió d’anellament científic.

La matinal de natura és una activitat gratuïta i oberta a tothom, especialment adreçada a públic familiar.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació