El Consorci per a la Normalització Lingüística celebra el seu 25è aniversari amb una caminada per l’entorn fluvial

23/04/2014 | Actualitat

Els alumnes dels cursos de català per a adults i les parelles lingüístiques del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental celebraran dissabte, 26 d’abril, la tradicional trobada anual, que enguany arriba a la seva 8a edició i porta per títol “Trobada dels 25 anys del CPNL: de Granollers a Montornès agermanats pel riu!”.

Els alumnes iniciaran la jornada a les 9.30 hores als aiguamolls de Can Cabanyes, on hi haurà uns breus parlaments de Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Pietat Sanjuán, presidenta del CNL del Vallès Oriental, i Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

Seguidament, tindrà lloc una caminada per les lleres dels rius Congost, Besòs i Mogent, fins a arribar a Montornès. Durant aquesta passejada, els assistents hauran d’anar identificant en una fitxa les espècies d’aus i de plantes que s’hi trobaran.

Un cop a la Plaça de la Llibertat, sobre les 13 hores, seran rebuts per José Antonio Montero, alcalde de Montornès, i Josep Orive, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental. La trobada acabarà amb una sessió fotogràfica a càrrec de l’Associació Fotogràfica de Montornès i un breu apunt teatral.

Per a més informació podeu consultar el web del Consorci per a la Normalització Lingüística.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació